Activiteiten  
 

Op donderdag 14 mei ’09 gaf Patricia Ceysens, gewezen Vlaams minister van Economie, Ondernemen, Wetenschap, Innovatie en Buitenlandse Handel de start van het project S3 in aanwezigheid van de actieve partners, een afvaardiging van de Stad Tienen en van vertegenwoordigers van de K.U.Leuven, betrokken in Feed, Food & Health Leuven -Tienen.

Zij deed dit op uitnodiging van de koks die meewerkten aan het preliminair onderzoek naar Smaak en Smaaksturing voor Senioren in de Onderzoekscel Gastro-Engineering van de Voreca Management School Leuven.

In haar openingsspeech beklemtoonde de minister de zoektocht van de Vlaamse Regering naar degelijk onderbouwde projecten met een groot maatschappelijk draagvlak en een grote maatschappelijke toegevoegde waarde die implementeerbaar zijn en internationaliseerbaar.

S3 voldoet aan al deze criteria. De initiatiefnemer en inhoudelijke projectleider kreeg de ministeriële raad om minder bescheiden te zijn en deze Vlaamse know how meer "in the picture" te zetten.

In het afsluitend wederwoord wees de projectleider de minister erop dat “schijn soms bedriegt” vooral m.b.t. Vlaamse bescheidenheid.

Enkele sfeerbeelden van het bezoek :
Terug naar overzicht ACTIVITEITEN