Links  
 

  Als Belgische trendsetter in de coffee & foodservice en totaalleverancier voor de out-of-home markt, wil JAVA en zijn medewerkers een menudekkend assortiment en duurzame supply chain oplossingen op maat aanbieden onder een voedselveilige service+ filosofie. Het project S3, Smaak en Selectieve Smaaksturing, draagt onze specifieke interesse omdat JAVA een deel van de schakel is in het tot stand komen van maaltijden. De eetmomenten in ziekenhuizen, rusthuizen, … zouden meer moeten zijn dan het opnemen van voedsel. Het moeten "plezier"-momenten zijn, vol van smaak, proeven, … We helpen daar graag aan mee.
Link: www.java.eu

  Gezonde voeding wordt op alle niveaus gepromoot. Hoe ga je daarmee om in de zorgsector? Medirest ging op zoek naar een zinvolle invulling en vond die in de prioriteiten geformuleerd in het NVGP. Het Medirest project "Ondervoeding in de gezondheidszorg" werd voorgesteld op de Healthcarebeurs 2008. Als professionele food provider kan Medirest perfect inspelen op de vragen en noden van een structuur die gericht ondervoeding wil aanpakken. De doelstelling van S3 sluit daarop 100% aan, een logische stap dus naar nauwe samenwerking!
Link: www.medirest.be

  temp-rite International is als toonaangevend ontwerper en producent van maaltijdverdeelsystemen erg geïnteresseerd in de markt van verzorgingsinstellingen. Zoals wij met onze klanten een partnership aangaan, willen wij ook meedenken in oplossingen voor problemen, door indien nodig nieuwe systemen te ontwikkelen. Een oplossing op maat voor elke situatie is nu al reeds mogelijk op basis van één van de 30 systemen in ons gamma, voor gekoppelde en ontkoppelde situatie, van kleinschalig tot centrale keukens.
Link: www.temp-rite.be of www.temp-rite.eu

  Unilever Foodsolutions kon als leverancier van smaakvolle producten niet achterblijven als partner in S3. We zijn overtuigd dat we een waardevolle bijdrage kunnen leveren in dit project. We hebben een uitgebreide kennis van productontwikkeling, kooktechnieken en voedingskundige aspecten. Ook hebben we een uitgebreide kennis van het segment. UFS is immers zeer actief in het segment van de ouderlingenzorg via o.a. een team van 10 vertegenwoordigers op de baan. We gaan graag de uitdaging aan om op een 'smakelijke' manier het probleem van ondervoeding aan te pakken.
Link: www.unileverfoodsolutions.be

  De Voreca Management School Leuven wil voeding een integraal deel laten uitmaken in de zorg voor de zwaksten, de senioren. Door haar innovatieve kennis te delen met de andere actieve partners in de kennis- en implementatiecluster Food & Health Leuven – Tienen, wil zij de nadruk leggen op een gastrologische aanpak ipv een medicinale benadering. De Voreca Management School Leuven is initiatiefnemer en coördinator van het project S3.
Link: www.vorecam.be

  Uit de bekommernis om onze zorgverlening steeds verder te optimaliseren en om onze klanten maximaal, lekkere, gezonde, veilige én betaalbare maaltijden aan te bieden, participeren wij als O.C.M.W. in dit project. Samen met de andere partners kunnen we zoeken naar de meest optimale procedures om dit doel te realiseren.
Link: www.ocmwherentals.be

  Danone is een van de meest dynamische bedrijven in de voedingsindustrie. De missie van Danone is om ‘gezondheid te brengen via voeding naar zoveel mogelijk mensen’. In het kader van die missie willen wij dan ook vol overtuiging en enthousiasme het S3-project mee helpen vormgeven.
Onze sterke R&D-kennis, innovatieve aanpak en focus op plezier en gezondheid vormen daar een mooie sleutel toe. Dankzij een gedreven aanpak zullen we samen senioren weer smaakvol kunnen laten genieten van hun eten. Wij willen alvast alle initiatiefnemers en partners bedanken voor dit prachtige project.
Link: www.danone.be

  Link: OCMW Tienen